Снимка: flagman.bg Пътници от автобуса на Юнион-Ивкони, който вчера се обърна

...
Снимка: flagman.bg Пътници от автобуса на Юнион-Ивкони, който вчера се обърна
Коментари Харесай

Скандална версия от пострадалите за инцидента с автобуса на Юнион-Ивкони, те видяли как шофьорът...


Снимка: flagman.bg 

Пътници от рейса на " Юнион-Ивкони ", който през вчерашния ден се обърна на 297 километър на автомагистрала " Тракия " излязоха с грозна версия за станалото. Според тях лидерът е задремал. Причината за изказванията им е, че водачът, който сега се намира в ареста, е имал и курс от морето към столицата сутринта и незабавно по-късно е трябвало да кара на назад, предава Нова телевизия.



" Нямаше втори лидер. Сутринта този човек е тръгнал от Слънчев бряг до София, а се връща назад по този маршрут в 16:00 часа.

Той просто заспа ", съобщи пътничка от рейса. Други очевидци пък настояват, че в действителност е имало подобен курс, само че той е бил от Поморие. " Това не е първата злополука на " Юнион-Ивкони ". Ние ще си търсим правата. Една рускиня пускаше музика на лидера, с цел да го държи безсънен. Той беше като дрогиран, с разкопчана до пъпа риза ", съобщи пасажер от рейса. Лекар от болничното заведение в Ямбол пък съобщи, че пристигналите потърпевши са миришели на гориво и е имало опция да се възпламенят в рейса. " Пациентът беше безусловно съответен, без анамнеза за каквито и да е болести.



Проби за алкохол и опиати някой би трябвало да ни подреди да създадем. Не беше поискана такава, тъй като правилно е тестван с дрегер ", сподели лекар Вълчев. От компанията обаче настояват, че повода за случая е, че лек автомобил е прерязал пътя на рейса. 13 души от потърпевшите са минали през болнично заведение, като двама са оставени в ортопедия и са без заплаха за живота. Водачът все още се намира в ареста. Сред потърпевшите има чужденци - немец и две рускини.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР